Ospatar-vânzator în unităţi de alimentaţie publică

- deschideri lunare de stagiunii;
- formare profesională de calitate;
Aici se învaţă o meserie!
Investeşte în viitorul tău!

15 mai1990

Primul Centru de Calificare Profesională din România!

Curs de calificare avizat de:
- Ministerul Învăţământului
- Ministerul Muncii
Recunoaştere: intern, internaţional

 Chelnerul (ospătarul) asigură servirea consumatorilor cu produsele alimentare solicitate, într-un local de alimentație publică.
 Servește la cererea consumatorilor preparate culinare, băuturi și alte produse comestibile. Obiectivul minimal pe care-l urmărește este satisfacerea momentană a consumatorului, iar obiectivul maxim este să-l convingă pe acestă ca, de fiecare dată când va reveni, va avea aceleași satisfacții. Efectul astfel obținut se va materializa în planul ridicat al încasărilor şi în afluxul consumatorilor.
 În activitatea sa, chelnerul foloseşte diverse materiale auxiliare: şervet, bloc-notes, creion, chibrit, listă de preparate şi băuturi etc. Pentru serviciul propriu-zis sunt necesare: tacâmuri, veselă, pahare, sticle, platouri, măsuţe pentru transportul preparatelor, masa de serviciu, mese pentru consumatori şi diverse alte obiecte ce vor avea ca rezultat mulţumirea clinetului.
 Prin participarea la un curs de calificare de ospătar, în funcţie de specificul restaurantului şi clasa acestuia, vei învăţa tehnici de servire şi de comunicare, astfel încât clientul să fie pe deplin mulţumit.

Durată: 4 luni

Preţ: 600 lei

Taxă examinare: 200 lei