Bucătar

- deschideri lunare de stagiunii;
- formare profesională de calitate;
Aici se învaţă o meserie!
Investeşte în viitorul tău!

15 mai1990

Primul Centru de Calificare Profesională din România!

Curs de calificare avizat de:
- Ministerul Învăţământului
- Ministerul Muncii
Recunoaştere: intern, internaţional

 Mulți ne pricepem la gătit în bucătăria de acasă, dar puțini știu cum să combine arome și ingrediente ca să obțină preparate de excepție.
 Cei care vor să-și ducă pasiunea la rang de meserie pe viață, începutul înseamnă cursul de bucătar, la finalul căruia vei ști nu numai trucuri în bucătărie; ci și noi tehnici , preparate de bază, cum trebuie întreținută o bucătărie, cum se face aprovizionarea și cum se lucrează în echipă.
  Cursul este format dintr-o parte de pregătire teoretică cu maiștri bucătari de renume și o parte practică ce se desfășoară în unitățile partenere, sub îndrumarea atentă a responsabilului nostru.
  La sfârșit se obține un certificat de calificare valabil pe tot cuprinsul Uniunii Europene.

Durată: 4 luni

Preţ: 700 lei

Taxă examinare: 200 lei