Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Ospatar-vânzator în unităţi de alimentaţie publică

- deschideri lunare de stagiunii;
- formare profesională de calitate;
Aici se învaţă o meserie!
Investeşte în viitorul tău!

15 mai1990

Primul Centru de Calificare Profesională din România!

Curs de calificare avizat de:
- Ministerul Învăţământului
- Ministerul Muncii
Recunoaştere: intern, internaţional

 Chelnerul (ospătarul) asigură servirea consumatorilor cu produsele alimentare solicitate, într-un local de alimentație publică.
 Servește la cererea consumatorilor preparate culinare, băuturi și alte produse comestibile. Obiectivul minimal pe care-l urmărește este satisfacerea momentană a consumatorului, iar obiectivul maxim este să-l convingă pe acestă ca, de fiecare dată când va reveni, va avea aceleași satisfacții. Efectul astfel obținut se va materializa în planul ridicat al încasărilor şi în afluxul consumatorilor.
 În activitatea sa, chelnerul foloseşte diverse materiale auxiliare: şervet, bloc-notes, creion, chibrit, listă de preparate şi băuturi etc. Pentru serviciul propriu-zis sunt necesare: tacâmuri, veselă, pahare, sticle, platouri, măsuţe pentru transportul preparatelor, masa de serviciu, mese pentru consumatori şi diverse alte obiecte ce vor avea ca rezultat mulţumirea clinetului.
 Prin participarea la un curs de calificare de ospătar, în funcţie de specificul restaurantului şi clasa acestuia, vei învăţa tehnici de servire şi de comunicare, astfel încât clientul să fie pe deplin mulţumit.

Durată: 4 luni

Preţ: 1000 lei

Taxă examinare: 400 lei